запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Priluki.in.ua - Карта Прилук"

Ремонт автоматики ролетних воріт

Визначити, що не працює саме електроніка просто: якщо полотно не піднімається або не опускається і навіть не чути звуку роботи мотора, то це – вірна ознака. Однак, спочатку необхідно переконатися, що на пристрій подається електрика і перевірити батарейку в пульті та автоматичний вимикач в електрощиті, якщо він є. Коли немає бажання та можливостей розбиратися самостійно з проблемою, то замовити ремонт автоматики ролетних воріт https://unis24.com/uk/roller-garage-doors-automation-repair у Києві можна у компанії Unis24.
 

Самостійно усунути дрібні несправності


Невеликі несправності можна усунути самотужки. Виключивши зі списку поломок пульт, доведеться відкрити кришку короба висвердливши заклепки або вигвинтивши шурупи, залежно від того, чим зафіксована. При даній маніпуляції потрібно дотримуватись кришки, щоб вона не впала і не травмувала вас або деформувалася. Потім потрібно підключити живлення безпосередньо до приводу і перевірити його роботу. Якщо реакції немає, то двигун доведеться замінити. При перевірці важливо не зробити коротке замикання та не зіпсувати пристрій. Якщо погано знаєтеся на електриці – залиште витівку.
 

Ремонт автоматичних ролетних воріт


Коли привід виявився справним, залишається лише один пристрій, який не дозволяє працювати системі автоматизації – приймач радіосигналу. Цей компонент потрібно замінити на такий самий тому, що приймачі різних брендів не є взаємозамінними. Частину моделей знято з виробництва, тому, у разі відсутності, доведеться витратитись ще й на нові пульти. Після заміни пристрою необхідно запрограмувати пульти у відповідність до інструкції виробника. Нагадуємо, що будь-які дії проводяться тільки в знеструмленій конструкції.
 

Заміна електроприводу


Замінити мотор у рольворотах самостійно можна, проте тут потрібно досвіду. Для цього доведеться зняти вал і витягти з нього привід. Ця процедура дозволить повернути конструкцію у робочий стан. Власними силами не рекомендуємо робити ремонт автоматики ролетних воріт, а звернутися до фахівців. Нюанси, які будуть втрачені під час самостійного складання, можуть згодом викликати ще більше поломок. Електропривод є неремонтопридатним і відновити його не вдасться. Існує метод заміни окремих дрібних компонентів, але чи готові ви вкладати в те, що загалом відслужило свій термін?
 

Ремонт автоматики ролетних воріт


Купити ролетні запчастини оптом та в роздріб у Прилуках та Україні


Коли ваш рівень технічної підготовки дозволяє усувати прості або складні несправності, придбати за вигідною ціною запчастини в Прилуках і Україні можна в компанії Unis24, яка надає весь асортимент комплектуючих для ролетних воріт. Тут знайдеться все – від дрібних деталей до найпотужніших електроприводів до конструкцій промислового призначення. Товари надсилаються службою доставки "Нова пошта".
 

Замовити терміновий ремонт автоматики ролетних воріт в Києві


Якщо ви не збираєтеся займатися ремонтом електроніки рольворот – довірте роботу тим, хто займається цим щодня. Спеціалісти підприємства Uni24 виконають терміновий ремонт автоматики ролетних воріт у Києві та Київській області. Протягом години або двох (залежно від розташування обʼєкта та дорожньої ситуації) майстри прибудуть на місце та проведуть діагностику. Дрібні поломки будуть усунені відразу, середні та великі – протягом кількох годин. Компанія надає якісний сервіс із гарантією на запчастини та роботи.