запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Priluki.in.ua - Карта Прилук"

Німецький бренд Braun випустив нову серію машинок для стрижки

Багато чоловіків доглядають за своїм волоссям і бородою за допомогою машинки для стрижки. Серед сучасних тримерів добре зарекомендувала себе продукція бренду Браун. Популярні моделі представлені за посиланням https://comfy.ua/trim/brand__braun/ — тут їх можна купити всього у кілька кліків. Особливу увагу користувачі приділили Series 5 — новій лінійці машинок для стрижки, які відрізняються високою якістю та широкими можливостями.
 

 

Переваги машинок для стрижки Браун


Розробляючи нові моделі, інженери Braun користуються самими суворими стандартами. Це дозволяє створювати надійні машинки для стрижки, які підійдуть не тільки для побутового, але і професійного використання. Серед головних переваг лінійки Series 5 можна відзначити такі:

  • Кожен пристрій має ергономічний дизайн. Форма корпусу враховує будову кисті, тому машинки легко утримувати в руці, навіть якщо потрібно користуватися ними протягом тривалого часу.
  • Висока потужність електричного двигуна робить процес стрижки швидким та ефективним.
  • Ножі заточуються таким чином, щоб їх леза довго не тупилися. У поєднанні зі зручними насадками вони дозволяють підстригати волосся на задану довжину, допомагаючи створювати стильні стрижки.
  • Користувачам доступні моделі живлення від батареї або мережі. Акумуляторні тримери швидко заряджаються — на повне відновлення заряду піде близько 1 години.
  • Вбудований адаптер дозволяє користуватися моделями при підключенні до мережі з напругою в діапазоні 100-240 В. Це зручно при поїздках та відрядженнях до інших країн.
  • Робоча частина тримерів легко очищається, її можна мити прямо під краном. Це безпечно — вода не потрапить усередину машинки і не зіпсує електричні деталі.


Середній час роботи машинки на акумуляторі становить близько 50 хвилин. Цього вистачить, щоб виконати зачіску будь-якої складності. В якості акумулятора використовуються нікель-металогідридні батареї.


Як вибрати триммер або машинку Браун?


При виборі моделі стрижки Braun варто звернути увагу на кілька параметрів:

  1. Довжина кроку насадки та діапазон довжини стрижки.
  2. Кількість та вид насадок у комплектації конкретної моделі. Як правило, тримери комплектуються від 2 до 7 різних насадок.
  3. Додатковий функціонал (швидке очищення, світлодіодний індикатор тощо), який зробить використання пристрою ще зручнішим.


Вибирайте машинки для стрижки Браун — користуйтесь технікою німецької якості!